Gebruikers beheren

Let’s work together!

In TopoCloud werk je samen. Zo verdeel je de verantwoordelijkheid en als iedereen een deel oppakt, kun je sneller samen de volgende stap gaan zetten!

Tijd dus om je collega’s, medewerkers, amigo’s, businesspartners en freelancers toe te voegen!

1. Ga naar ‘Instellingen’ (linker menubalk)
  2. Kies voor ‘Medewerkers’
  3. Kies voor ‘Nieuwe gebruiker’
  4. Vul hier in ieder geval de naam en het e-mail adres in en selecteer of iemand een hoofdaccount moet hebben of niet door het schuifje aan of uit te zetten. Meer over de gebruiker niveaus vind je hier.
  5. Je kunt een medewerker hier ook al direct toevoegen aan een groep. Lees hier meer over groepen beheren.
  6. Het e-mail adres is belangrijk, want hierop ontvangt iemand een activatiemail. Check deze dus goed!
  7. Klopt het? Klik dan op ‘Opslaan’.

En dan?
Hoofdaccount
Je hebt iemand toegevoegd en het vinkje ‘Hoofdaccount’ op groen gezet. Deze persoon ontvangt direct een mailtje op het opgegeven e-mail adres om het account te activeren en een wachtwoord aan te maken. Met dit e-mail adres en wachtwoord kan er meteen worden ingelogd in de omgeving. Alle informatie in de workspace is door deze persoon in te zien en te bewerken.

Hoofdaccount
Een medewerker zonder hoofdaccount hoeft alleen maar toegang te hebben tot één of meerdere specifieke projecten. Deze medewerker is bij het aanmaken wel toegevoegd aan de lijst van medewerkers, maar ontvangt niet direct een mailtje om te activeren. Pas als deze medewerker wordt toegevoegd aan een specifiek project wordt er een mailtje uitgestuurd om het account te activeren en een wachtwoord aan te maken. Eerder hoeft deze medewerker namelijk nog niks in TopoCloud te doen.

Meer over gebruiker niveaus.
Meer over alleen-lezen toegang.

In het overzicht van medewerkers zie je duidelijk wie er in de workspace of het team is toegevoegd, of ze een hoofdaccount hebben, wanneer ze voor het laatst zijn ingelogd en of ze toegevoegd zijn aan een groep.

Wil je de gegevens van een medewerker aanpassen? Klik dan op de naam en pas de gegevens in het scherm aan. Vergeet niet op te slaan. ✔