Partner Programma

Onze missie is het samenbrengen van specialisten en organisaties rondom een gezamenlijke doelstelling. Zodat alle betrokkenen zich met hart en ziel kunnen verbinden aan de realisatie hiervan.

Team

Unieke meerwaarde

Word TopoCloud partner en biedt je klanten een unieke omgeving die groei en transformatie faciliteert.

We hechten veel waarde aan onze partners en bieden daarom een zogeheten “levenslange commissie”. Dit betekent dat jij als partner een commissie ontvangt zolang je klant gebruik maakt van TopoCloud. Als partner ontvang je 30% commissie over de omzet van klanten die jij zelf hebt aangebracht. Naarmate de klantwaarde toeneemt, groeit je commissie automatisch mee.

Wanneer gebruikers zich registreren zonder partnerrelatie, dan bieden we deze aan in ons partnernetwerk. Pak jij deze klant op en ga je hiermee aan de slag, dan ontvangt je hiervoor een commissie van 10%.

Meld je aan

Registreer je als partner op topocloud.nl/partner en ontvang een uitnodiging van je persoonlijke Partner Succes Manager.

Meld je aan

Registreer je als partner op topocloud.nl/partner en ontvang een uitnodiging van je persoonlijke Partner Succes Manager.

Partner Academie

Word gecertificeerd partner door deel te nemen aan onze training en krijg inzicht in alle functionaliteiten.

Materiaal

We creëren presentaties, brochures en voorbeeld-teksten voor blog artikelen en social media berichten die je direct kunt inzetten.

Materiaal

We creëren presentaties, brochures en voorbeeld-teksten voor blog artikelen en social media berichten die je direct kunt inzetten.

Referral Link

Je krijgt een eigen link waarmee gebruikers zich direct bij je kunnen aanmelden.

Ondersteuning

Wanneer je vragen krijgt, dan staan we voor je klaar. Met onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van oplossingen voor klanten in diverse branches kunnen we je in bijna alle gevallen assisteren bij de meest uiteenlopende vraagstukken. Indien gewenst kan een TopoCloud consultant deelnemen aan een verkoopgesprek of specifieke casus bespreken. Of dit nu fysiek of online is, we zorgen ervoor dat je op ons kunt rekenen!

Trechter
Logo topo team

Website profiel

Als partner van TopoCloud wordt je organisatie op onze website vermeld en opgenomen in onze communicatie-uitingen. Dit houdt in dat je organisatie zichtbaar wordt binnen ons platform. We moedigen nieuwe gebruikers aan om op basis van hun toepassingsbehoefte een partner te selecteren die samen met hen zal werken aan de meest optimale uitkomst.

Reis met ons mee

We streven niet naar een overvloed aan partners, maar geven de voorkeur aan een diepgaande en toegewijde samenwerking. Ons doel is om samen te werken met partners die onze visie en passie delen, zodat we gezamenlijke successen kunnen behalen en klanten een hoogwaardige ervaring kunnen bieden.

Trechter

Meld je aan als partner!

      Let's go!

      Wil jij ook werken AAN je bedrijf? Start met een goed plan, een duidelijke route en werk vooral samen. Want dan kun je grote hoogtes bereiken.

      Zet de eerste stap in je nieuwe avontuur met TopoCloud!