Minimale vereisten

Wil je snel aan de slag met TopoCloud? Bekijk dan welke besturingssystemen en browsers je daar het beste voor kunt gebruiken.

Snel en veilig aan de slag met TopoCloud

Wij doen er alles aan om het platform zo goed mogelijk te beveiligen. Gebruik altijd de meest actuele versie van je besturingssysteem en browser.

Browsers updaten of downloaden

Wij adviseren voor alle browsers de laatste versie te gebruiken. Dan ben je verzekerd van beveiligingsupdates en zogenoemde ‘servicepacks’ van de leverancier.

Werk je nog met een oud(er) systeem of browser? Update je huidige browser of stap over naar een andere browser.

Microsoft Edge (https://www.microsoft.com/nl-nl/edge)
Mozilla Firefox (https://www.mozilla.org/nl/firefox/new)
Google Chrome (https://www.google.com/chrome)

Beeldschermresolutie

De minimale beeldschermresolutie voor TopoCloud is 1024 bij 768 pixels.
Wij bevelen aan een hogere resolutie 1440 bij 900 pixels te gebruiken.

Systemen niet ondersteund

Er zijn diverse besturingssystemen en browsers in omloop. Het is voor ons helaas niet mogelijk om technische ondersteuning te verlenen op de besturingssystemen en browsers die niet aansluiten op onze systeemeisen, bijvoorbeeld Linux, Opera of verouderde versies van Windows. Meestal zijn ze wel gewoon te gebruiken.

Cookies instellen

TopoCloud werkt alleen als het gebruik van cookies door ons platform toestaan wordt. Is je browser zo ingesteld dat cookies niet worden geaccepteerd? Dan moet er voor TopoCloud een uitzondering gemaakt worden. Raadpleeg hiervoor de helpfunctie van uw browser.

Voor optimaal gebruik van TopoCloud adviseren wij het gebruik van
breedbandverbinding (ADSL/Glasvezel/Kabel).