Gebruikerniveau’s

It’s all about balance!

In TopoCloud kan veel en je kunt er ook veel verschillende verbeterprojecten tegelijk in doorlopen. Je werkt met verschillende teams, medewerkers en soms zelfs freelancers aan deze projecten. Allemaal in één applicatie.

Hierbij is belangrijk dat iedereen de juiste toegang en mogelijkheden heeft om effectief in TopoCloud aan de slag te gaan. Je wilt voorkomen dat een medewerker die een bijdrage levert aan één specifiek project, de weg kwijt raakt in de applicatie door een over load aan informatie over andere projecten. En daar tegenover willen je frustratie voorkomen bij gebruikers, die aan de slag willen, maar geen rechten hebben om iets aan te passen of toe te voegen. Daarom biedt TopoCloud verschillende gebruiker niveaus.

We lichten de verschillende niveaus toe en geven aan wat je ermee kunt.

Applicatiebeheerder

De applicatiebeheerder is een soort super user. Deze gebruiker heeft toegang tot de gehele Workspace en kan in alle verbeterprojecten werken. Wat de applicatiebeheerder zo ‘Super’ maakt is dat je met deze gebruikersrechten Workspaces en Teams kunt aanmaken en verwijderen. Daarnaast kun je ook prestatie indicatoren aanmaken.

Hoofdaccount

Medewerkers met een hoofdaccount hebben toegang tot de gehele Workspace of het Team en kunnen alle verbeterprojecten bewerken. Ze kunnen ook gegevens bij ‘Instellingen’ aanpassen en het Netwerk gebruiken. Nieuwe gebruikers en of groepen toevoegen kan een iemand met een hoofdaccount ook.

Medewerker account

Medewerkers zonder een hoofdaccount kunnen alleen in toegewezen verbeterprojecten werken. De overige projecten kunnen ze wel inzien, maar hier geen veranderingen in aanbrengen. Zo zijn ze dus wel op de hoogte van de lopende projecten, maar ze werken alleen in het project waaraan ze zijn toegewezen.

Alleen-lezen toegang   
Alleen-lezen toegang wordt verstrekt aan personen die een minimale inzage moeten hebben in je TopoCloud Workspace. Met deze toegang kan je het jaarplan inzien, de planning op het dashboard bekijken en de toegevoegde documenten inzien. Je kunt niks aanpassen en hebt ook geen toegang tot specifieke projecten.
Verstrekken van Alleen-lezen toegang. 

Hoe je gebruikers toevoegt aan je TopoCloud Workspace of Team lees je hier.