Profiel aanpassen

Let’s get personal. 

In TopoCloud heb je een eigen profiel.
Rechtsboven in de grijze menubalk zie je een rondje met je eigen initialen of foto. Klik op het pijltje ernaast en klik nogmaals op ‘Profiel’ om aanpassingen te doen.

Persoonsgegevens

Om in TopoCloud te werken heb je minimaal een naam en e-mail adres nodig. Wanneer je een account aanmaakt of door een collega wordt toegevoegd aan de TopoCloud workspace van jouw organisatie, dan geef je deze gegevens op. Hiermee log je in in TopoCloud. Je naam en e-mail adres kun je hier wijzigen. Op dit e-mailadres ontvang je notificaties vanuit de projecten en updates over TopoCloud.

Wachtwoord wijzigen

Wanneer je een TopoCloud account aanmaakt of wordt uitgenodigd door een collega, dan ontvang je een activatiemail van ons. In deze activatiemail wordt gevraagd om een wachtwoord aan te maken. Dit wachtwoord kun je hier aanpassen.

Ben je je wachtwoord vergeten? Geen paniek, we helpen je verder.

Profielfoto aanpassen

Als gebruiker van TopoCloud wordt je toegevoegd aan projecten en taken. Dan is het wel zo handig dat je jezelf en je collega’s snel herkent.
Standaard gebruiken we je initialen en een achtergrondkleur, maar dat kan persoonlijker!

Pas je profielfoto aan:

  1. Klik op het bolletje met je initialen en het potloodje.
  2. Er verschijnt dan een scherm waarin je kunt kiezen tussen Initialen, Uploaden en Gravatar.
  3. Om een eigen foto te gebruiken, kies je voor ‘Uploaden’ en selecteer een bestand van je computer.
    Gravatar is een dienst die een gekozen profielfoto koppelt aan je e-mailadres. Deze profielfoto kun je dan gebruiken op meerdere websites. Heb je nog geen Gravatar? Maak er dan hier een aan. www.gravatar.com
  4. Heb je één van de drie opties gekozen, klik dan op opslaan. Je gekozen profielafbeelding wordt nu in heel TopoCloud getoond bij jouw naam. Dat frist de boel lekker op.

Ontkoppelen van omgevingen

Bij gekoppelde omgevingen zie je aan welke workspaces je gekoppeld bent.
Door op de rode knop aan de linkerkant te drukken, onktoppel je jezelf van de workspace. Je kunt dan niet meer in deze TopoCloud workspace komen.

Maandelijkse samenvatting

Bij gekoppelde omgevingen zie je naast elke omgeving vinkjes staan. Wanneer dit vinkje aan staat, ontvang je elke maand een overzicht van alle openstaande taken en projecten in deze workspace. Wil je dit niet ontvangen, dan kun je dit per workspace uitzetten.